måndag 3 november 2014

Fru Spara testar Goody Good Stuffs godis via Smartson Testpilot

Vi har nu testat tre olika smaker av godiset Goody Good Stuff via Smartson testpilot och här kommer vårt samlade omdöme.

En fördel med godiset är att det är fritt från nötter, gluten, laktos och gelatin och därför passar det de allra flesta. Detta godis blev därför en del av vårt halloweengodis som våra barn och deras kompisar fick smaka. Att godiset endast innehåller naturliga ämnen och smaker känns också bra.
 Läser man det finstilta i innehållsförteckningarna innehåller godiset faktiskt en del av ämnena, men det rör sig om så små mängder att det inte räknas. Varför undrar man ändå.

Godis innehåller en del socker och det gör också dessa, mellan 68 - 71g/100g. Men i små mängder vid speciella tillfällen fungerar det så klart.

Det är framförallt smaken som får pluspoäng hos oss -  både barnen och vi vuxna tycker att samtliga tre smaker är jättegoda.

Sammanfattningsvis tycker vi att Goody Good Stuffs godis är ett alternativ både för allergiker och för den som helt enkelt vill ha naturliga färg- och smakämnen i sitt godis. Smaken får betyget 9/10!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...