onsdag 4 juli 2012

Fru Spara älskar Buzzador och Storytel - gratis ljudbok!

Inte nog med att jag haft tur med Smartson...jag kom även med i Buzzadors nya sommarkampanj med Storytel ljudböcker. Nu får jag som testpilot fritt och obegränsat lyssna på hela Storytels utbud under 30 dagar!

Jag får dessutom ge bort en ljudbok till var och en av mina vänner som inte redan testat Storytel - vill du också ha en kära bloggvän?? Lämna din mejl i kommentarsfältet så skickar jag dig en gratis ljudbok att lyssna på så snart jag kan! OBS! Man förbinder sig inte till något alls - inget abonnemang eller så som ska sägas upp. Med reservation mot att Storytel begränsar antalet...

Buzzador är en tjänst där man får testa produkter och tjänster tillsammans med sina vänner mot att man sedan recenserar dem tillsammans. Jättekul och gratis är det! Ibland erbjuds man kampanjer där man får köpa en produkt till rabatterat pris, men då väljer man så klart om man vill delta eller inte. Om du inte redan är med i Buzzador tycker jag att du ska bli det...följ länken nedan och anmäl dig redan idag:

Bli buzzador - Lär mer och anmäl dig här

WOW! Som en för tidig födelsedagspresent kan man säga :) Jag har botaniserat vilt idag och gillar verkligen konceptet. Dessvärre är jag ju en snabbläsare, så det tar ju längre tid att lyssna på en bok än att läsa den för mig. Men ute i solen idag har det varit perfekt att lyssna och bara njuta av att sola under tiden. Jag kommer försöka hinna med så mycket det bara går under tiden jag har till mitt förfogande!

Systemet är jätteenkelt både på dator och mobilapp - stort utbud och smarta funktioner. Bland annat kan man lyssna offline om man är någonstans utan uppkoppling eller på flyget...

Det finns också språkkurser som är lite kul att lyssna på...jag konverserade lite franska i solstolen idag...

Läs mer om Storytel här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar