torsdag 23 juni 2011

Gravid? Här är den ultimata listan på gratissaker gravidpaket startpaket

Om du är gravid finns det mängder med erbjudande som du absolut ska nappa på! Här kommer en lista på bra erbjudanden (många av dem har jag själv testat under mina graviditeter).

1. SalusAnsvars Gravid goodiebag - har jag tipsat om tidigare i bloggen. Gilla dem på facebook och få ett fint paket.

2. Gratis gravidförsäkringar finns hos både Trygg Hansa och Skandia och If och Folksam. Teckna en från 26:e graviditetsveckan och fundera över vilket bolag du vill ah till barnet sen. Ofta är det fördelaktigt att ha barnförsäkring som bygger på gravidförsäkringen. Läs igenom avtalen och ring och fråga bolagen om något känns osäkert. Vi fastnade till sist för Trygg-Hansa och har nu deras barnförsäkring. Dyrt - men har aldrig varit något knussel!

3. Pampers Baby Basic Box - massa fina premier att hämta ut helt gratis. Det finns tydligen olika varinater beroende på vilket uthämtningsställe man väljer så att kolla upp först kan löna sig.

4. Liberoklubben - massa fina erbjudanden allt ifrån BB-tiden och framåt. Samla till fina premier bland annat Lamazeleksaker.

5. Apoteksgruppen - Baby to Be - paket med varor värda ca 500:-. Ett paket kan innehålla



  • Sebamed Hud och hygienartiklar för baby



  • Avent  Överraskning, värde 89kr



  • Bambino Mjuk sked


  • Föräldrar&Barn  Tidning



  • V6  Fluor tuggumipåse



  • BarnKan  Bokklubb



  • 6. MAM - gilla dem på facebook och få en gratis napp 0-6 månader

    7. Gravidpaketet från Allt för föräldrar
    Värdecheck på en valfri body från KappAhl, när du handlar för 200 kr i butik
    Värdecheck på ett par fina babysockor från KappAhl
    25% rabattkupong på valfritt damplagg hos KappAhl

    Värdecheck på havandeskapsolja från Weleda, 10 ml
    Värdecheck på Pomegranate Regenerating Hand Cream från Weleda, 10 ml
    63% rabatt på produktpaket från Burt's Bees
    15% rabattkupong i Allt för föräldrars shop http://shop.alltforforaldrar.se/
    Tidningen Föräldraguiden Gravid från Allt för föräldrar
    8. Semper - gå med i deras klubb och få information om barn och mat skickad kontinuerligt under babyns första år. Från 6 månader skickar de varuprover. FINA broschyrer/böcker skickade de till vårt första barn.Jättebra vällingburk kan man få därifrån också.
    9. Nestlé - gå med i deras klubb och få liknande erbjudande som hos semper. De skickar ut en första ätasked också.

    10. HIPP:s barnmatsklubb (NY!) - lovar smakprover och erbjudande samt också en gratis mobilapp med måltidsplanerare.
    11.. Goboken - verkligen JÄTTEFINA barnbokspaket som är helt kostnadsfria. Man kan utnyttja flera beroende på vilken av deras "klubbar" (Disneyklubben, Lär dig räkna, Lär dig Alfabetet o.s.v.) man anmäler barnet till = BRA tips! ;) Det finns ett gratispaket för gravida, men kika hellre på det för bebsisen. Det får ni mer användning för. Du bestämmer sedan själv om du vill ha fler paket eller ej. Vi har testat flertalet "klubbar" och tycker speciellt bra om bokpaketen för yngre barn samt ABC-serien och 1-2-3-serien. Just NU får man 5 sommargåvor på köpet!!
    11. Barnens bokklubb - VÄRLDENS BÄSTA bokklubb om man ser till urvalet och kvaliteten på böcker. De brukar ha gå-med-erbjudande för en låg summa + premier. Just nu erbjuder de välkomspaket för 0-1 år för 9.50 (så nästan gratis) med premie och två böcker. 
    12. För dig som tillhör utvalda MVC ( i Stockholmsområdet) finns en gratis gravid goodiebag som man får vid inskrivningen. Du kan se en lista över aktuella MVC här samt lite om innehållet.
    13. Det finns massaor av fina gravid-appar och gravidwidgets att ladda ned gratis och följa bebbens utveckling. Bara att googla och välja den man gillar bäst!
    Hoppas ni nu har fått lite inspiration och får många fina gravidpresenter´hemskickade till er.
    Kram till er alla!

    Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar

    Long time no see - dags att spara igen!

    En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...