lördag 18 juni 2011

The Coupon Mom Is Back

Om jag hade bott overthere hade jag definitivt varit en coupon mom - alltså oftast en hemmafru och mamma som sparar in och tjänar (!) pengar på olika kupongerbjudande.

Intresset för detta med coupon moms väcktes när maken och jag såg en dokumentär för några år sen om detta fenomen från USA. Det visade sig att dessa mammor/husfruar kunde få hela sin shopping betald och ibland till och med få pengar tillbaka på sina veckoinköp - enbart med kuponger!

Nu funkar det ju nästan ALDRIG så i Sverige då i princip alla erbjudanden är märkta med att de inte kan kombineras med andra erbjudanden. MEN en viss slant finns det ju att tjäna genom att utnyttja rabattkuponger på sådant man ändå skulle köpa (blöjor till exempel).

Så - ett tips för alla er Coupon Moms-wannabees: registrera er på Bra vardag och få nya kupongerbjudanden varje månad (mest hygienartiklar, tvättmedel, blöjor m.m. då det är Procter and Gamble som har sidan). Man kan också läsa vad andra användare anser om de olika produkterna. Men om ni liksom jag köper Ariel, Pampers, Gilette o.s.v. finns det pengar att spara in.

Lycka till med The Coupon Hunt!

Ps. Googla gärna på Coupon Mom och du har spännande läsning framför dig ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar