torsdag 9 april 2015

Fantastiskt paket från Eleven.se häromdagen - freebies!!

Vissa saker behöver man ju köpa då och då...som solkräm och hudvård. Nu passade jag på att beställa när Eleven.se hade erbjudande om en påskgåva på köpet när man beställde.

Eftersom jag vanligtvis använder Decleors produkter och nu hade behov av att köpa en ny dagcreme passade jag på att sälja ett rabatterat set där två extra decleorprodukter ingår. På köpet fick man också Dagmars clutch med ytterligare Decleorprodukter på köpet.  Bra deal! 

Sedan köpte jag solkräm inför annalkande solväder och en foundation i sommarnyans. Som en bonus fick man ett snyggt highlighter set på köpet! 

Sedan skickade Eleven.se med sin påskgåva med massa produkter!! Helt otroligt bra gift bag! Dessutom en extra liten gåva i form av tre prover. 

Nu är skåpen påfyllda inför sommaren! 

Tips! Vänta alltid in en kampanj/give away innan du beställer hem nytt! De flesta märken eller webbshoppar har erbjudande att ta del av! 

Tips! Använd alltid en tjänst som Refunder eller BonusBay när du webbshoppar. Du får riktiga pengar tillbaka direkt till bankkontot! Superbra! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...