onsdag 22 februari 2012

Smartson söker mängder med testpiloter - ansök du med!

Just nu söker Smartson mängder av testpiloter för olika produkttestuppdrag. Det är helt gratis att vara testpilot - det enda du behöver göra är att utvärdera och betygssätta produkten du testat. Lätt som en plätt! Ansök till kampanjerna genom länkarna nedan:

Findus Grönsaker perfekta till Ansök senast den 27 februari!
3000 Testpiloter sökes som vill prova ”Findus Grönsaker perfekta till”, nästa generations grönsaksblandningar. Med Grönsaker perfekta till vill Findus göra det enklare att använda mer grönsaker i matlagningen. Grönsaksblandningarna passar därför perfekt till olika fisk-, kyckling- och pastarätter. Du får även massor av tips och härlig inspiration på hur grönsaksblandningarna kan användas.

Valio OLO lättsockrad
2 000 Testpiloter kommer att testa helt nya Valio OLO™ lättsockrad jordgubb-blåbär och Valio OLO™ lättsockrad persika-passionsfrukt. En mindre söt OLO™ har varit mycket efterfrågad, och de nya smakerna har 30% mindre tillsatt socker jämfört med andra OLO™-produkter samt mer frukt och bär.

Cloetta Pops Crunchy Ansök senast den 29 februari
Pops Crunchy som styckbit är lättsaltade rispuffar täckta i rejält med mjölkchoklad, och blir ett nytt och spännande tillskott i godishyllan. Nyheten passar perfekt som mellanmål, på jobbet, eller när du är på språng. Pops Crunchy finns även i form av spröda, lättsaltade och chokladdragérade puffar i påse. Dessa passar perfekt som snacks när du tittar på favoritserien på TV, spelar spel eller bara tar det lugnt med kompisarna. Nu finns det alltså Pops Crunchy för ännu flera tillfällen. När äter du Pops Crunchy?

Sport Collection Sport-BH från Pierre Robert Ansök senast den 24 februari!
Att träna är toppen, särskilt med bra stöd och support! Nu söker Smartson 300 Testpiloter som vill testa och utvärdera Sport Collection Sport-BH från Pierre Robert. Är du redo för utmaningen?

Dagens Goda från Blå Band Ansök senast den 6 mars
Dagens Goda från Blå Band är ett helt nytt kryddmixsortiment, bestående av sju goda vardagsrätter för hela familjen. Eller vad sägs om Kycklinggryta med tomat och basilika, Fiskgratäng Smögen eller Fläskfilépanna med kantarell? Smartson söker 2000 Testpiloter som vill testa valfri nyhet av Blå Band Kryddmixer. Vilken smak väljer du?

Gevalia Millicano Ansök senast 7 mars
Nu har vi fyllt på med ett smakrikt test av Gevalia Millicano, det första snabbkaffet förädlat med fint malda hela bönor. Smartson söker inte mindre än 4000 kaffesugna Testpiloter som ska provsmaka och betygsätta kaffet utifrån doft och smak. Vill du prova en nyhet och samtidigt dela dina åsikter med andra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...