söndag 13 mars 2016

Fru Spara testar Keso Protein via Buzzador

Det var ett tag sedan vi köpte hem keso  - varför vet jag faktiskt inte. Jag älskar keso! Nu fick vi chansen att testa Arlas nya Keso Protein via Buzzador. Otroligt lyxigt att få testa alla tre smakerna som finns: Jordgubb & Müsli, Kokos & Branflakes och naturell.



Vi har ätit två av dem som mellanmål på familjeutflykt och sedan har vi två superrecept som vi ska prova med den naturella under veckan som kommer. Eftersom kampanjen ska rapporteras nu så får vi återkomma med bild när vi tillagat (keson är ju densamma som den vi provat dock).

Familjen är enig om att varianten med jordgubb och müsli funkar bättre som mellanmål för oss. Kombon med kokos och branflakes var inte alls lika god.


Om du vill ha två toppentips på nyttiga mellanmål kommer här två recept som vi tror på:

Kokosplättar med kesoprotein (funkar för LCHF)  - recept från Arla

4 port

2 ägg
250 g Keso protein
1 dl kokosflingor
1/2 dl mandelmjöl
1 krm salt
2 msk smör

Servera med keso, bär eller banan och ev. kokos flakes

Börja med att blanda ihop ägg och ca 3/4 av keson. Tillsätt kokos, mandelmjöl och salt. När du har en jämn smet låter du den vila 10 min. Stek sedan små plättar av smeten i smöret.


Mellanmålspudding via @maratonpetra

2 port

3 dl vaniljyoghurt (för lchf - vanlig naturell yoghurt och vaniljextrakt/vaniljpulver)
0,5 dl chiafrön
125 g Keso protein
0,25 dl rostade hasselnötter
0.25 dl granatäppelkärnor

Blanda vaniljyoghurt och chiafrön och vänd ned keson. Fördela i glas och låt stå svalt minst 30 min. Toppa med hasselnötter och granatäpple.

Recepten ovan blir familjens mellis den här veckan!

Vill du också ha chans att testa nya produkter?
Buzzador är en tjänst där man får testa produkter och tjänster tillsammans med sina vänner mot att man sedan recenserar dem tillsammans. Jättekul och gratis är det! Ibland erbjuds man kampanjer  där man får köpa en produkt till rabatterat pris, men då väljer man så klart om man vill delta eller inte. Om du inte redan är med i Buzzador tycker jag att du ska bli det...följ länken nedan och anmäl dig redan idag:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...