söndag 13 mars 2016

Fru Spara testar Keldas grytbas Texas Chili via Buzzador


Under veckan testade vi vår andra Kelda grytbas, denna gång med smaken Texas Chili via Buzzador. Eftersom chili con carne är en av familjens favoriträtter var det så klart kul att testa denna.

Den här veckan fick Kelda hjälpa oss att göra en snabb middag efter jobb och skola. Vi valde att servera chilin med ris och en stor grönsallad med fetaost.

Fast Texas Chili Dinner

400 g köttfärs
1 gul lök (valfritt)
1 burk Kelda grytbas Texas Chili
ev. extra bönor  för den som vill ha mer än det som finns i grytbasen (på biden är det med bönorna som fanns med i basen för att ge er en uppfattning)

Stek löken och tillsätt köttfärs. Bryn. Tillsätt sedan grytbasen och koka ihop några minuter. Tillsätt ev. mer bönor mot slutet.


Ännu en total fullpott för min matkinkiga femåring - 10/10 över 10 (detta är mer än maxbetyg), dottern 9-år tyckte att den var god men möjligtvis lite stark i eftersmaken och gav den 8/10. Vi vuxna tyckte nog att vår egen i långkok är godare, men som ett snabbt vardagsalternativ får den klart godkänt. Om dessutom femåringen tar tre portioner kommer den definitivt serveras igen!

Fler recept med denna grytbas finns på Arla.se

Vi kommer nog att testa alla grytbaser här hemma! Keldas produkter är oftast mycket goda och faller familjen i smaken. Keldas gräddsås är en mycket älskad produkt här hemma - bättre än "riktig" gräddsås tycker barnen.

Vill du också ha chans att testa nya produkter?
Buzzador är en tjänst där man får testa produkter och tjänster tillsammans med sina vänner mot att man sedan recenserar dem tillsammans. Jättekul och gratis är det! Ibland erbjuds man kampanjer  där man får köpa en produkt till rabatterat pris, men då väljer man så klart om man vill delta eller inte. Om du inte redan är med i Buzzador tycker jag att du ska bli det...följ länken nedan och anmäl dig redan idag:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...