söndag 6 mars 2016

Supertips - testa en Delikatessbox med rabatt!

För inte så länge sedan hade vi en lokal saluhall där man till helgen kunde köpa en liten delikatessbox med ost och charkuterier. Detta var både gott och lyxigt och definitivt ett bättre alternativ än snacks och godis på lördagskvällen.

Nu fick jag upp ögonen för att det finns en prenumerationstjänst som heter Delikatessboxen på nätet och som levererar till hela landet med kyltransport. Normalt kostar en box en rejäl slant (med frakt), men genom följande erbjudande blev det riktigt prisvärt.

Jag var lite orolig när jag beställde, varken facebooksidan eller hemsidan verkade så uppdaterad och på Facebook hade flera kunder sökt kontakt med företaget utan att man kunde se om de fått svar.
Detta är inte allt innehåll utan endast en portion av ost/chark

Vi bestämde oss i alla fall för att prova och wow vilken lyxbox! Först och främst var leveransen snabb och i tid - våra varor var mycket väl paketerade och helt kylda vid ankomst till DHL-upphämtningsplats.

I boxen fick vi förutom alla läckra produkter tydliga beskrivningar på vad som fanns med och tips drycker och recept. Toppen!

I denna delikatessbox fick vi:

Tomme Crayeuse (fransk desserost)
Cabraliego (spansk blåmögelost)
Appenzeller AOC (Schweizisk hårdost)
Ramslökssalami från Per i Viken
Cecina de Léon (rökt torkat nötkött från Spanien)
Blåbärsmarmelad (passar ost)
Pane Carasau (Italienskt knaprigt tunnbröd)
Grön olivtapenade
Fiat Noir (utsökta nougatpraliner)
Lakritssticks med choklad och havssalt (Lakritsfabriken - kort datum dock så de hade gått ut!)



Omdömet var att för det rabatterade priset var det klart värt det! Till ordinarie pris är det nog bättre att besöka en delikatessbutik på hemmaplan. Produkterna var mycket goda och välkomponerade - vi fick en superlyxlördag helt enkelt!

Det var enkelt att säga upp tjänsten och man har gott om tid att bestämma sig efter det att man fått sin första leverans.

Vill du prova en box för 299:- inklusive frakt? Här har du erbjudandet! Glöm inte att avbeställa sen om du inte vill fortsätta din prenumeration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...