lördag 24 september 2011

HÄRLIGT - jag får buzza Digster Premium och ge dig GRATIS Digster Premium i 6 månader!!

Under min relativt korta period som Buzzador har jag fått möjlighet att testa flera produkter/tjänster. Som Buzzador får man testa t.ex. matprodukter, skönhetsprodukter, hushållsapparater helt gratis mot att man berättar (buzzar) för sina nära och kära om produkten och låter dem prova.

Åtagandet man har är helt enkelt att man berättar för Buzaador och annnonsören om vad man själv och de som testat tyckte om produkten. Busenkelt - och hur kul som helst!

Läs mer om Buzzador och anmäl dig här!

 
I denna kampanj får jag använda musiktjänsten Digster Premium i 6 månader helt gratis - och vet du vad?? Du får också chans att göra det!

Gör så här:

1. Surfa till Digster och klicka på ”Skapa musikprofil”.

2. Välj hur du vill logga in. Om du använder Facebook för att registrera dig kan du bara logga in med Facebook. Klicka på ”Registrera dig”. Skriv in Buzzadorkoden: buzzador.

3. Ange dina musikpreferenser i dina Inställningar så att Digsters 20 musikredaktörer kan föreslå spellistor som de tror att du gillar.

4. Sprid gärna koden till andra om du vill t.ex. genom din blogg eller via facebook!

Håll till godo!

Vill du också bli Buzzador och delta i roliga kampanjer?? Läs mer om Buzzador och anmäl dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...