måndag 9 april 2012

Passa på att fira in påsken och våren med Tidningskungen.se - få GRATIS presentkort på köpet!

Tidningskungen.se kan du beställa tidningsprenumerationer till förmånliga priser - ibland ingår det fina premier i priset också (detta är tydligt utsatt på respektive erbjudande). Jag har själv testat sidan för att beställa både till mig själv och som present till nära och kära - jättebra är mitt omdöme!

Det bästa är helt klart att det är tidsbestämda prenumerationer - man får ingen överraskning om att man nu bundit upp sig på ytterligare ett antal nummer för att man glömt säga upp sin prenumeration.

Just nu bjuder de ALLA som beställer en preumeration på ett GRATIS presentkortDischop värde 50:-  - erbjudandet är begränsat och just nu finns det 110 presentkort kvar. Gäller så långt lagret räcker eller t.o.m. 2012-05-03.

Tips på trevliga prenumerationer:

M3 - klart bästa pryl och tekniktidningen. Me like! Just nu 3 nummer för 199:- + ett par Koss iPorta Pro värda 450:-
Lantliv Mat och Vin - tips på god mat och gott vin i kombination. Just nu 3 nummer för 149:- + boken Vin och Fest av Håkan Larsson.

Som en extra bonus för dig som bloggar så kan du genom att blogga om Tidningskungen.se få ett presentkort på 50:- på Dischop. Mejla ted@tidningskungen.se när du bloggat så får du vidare instruktioner. Toppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar