fredag 13 mars 2015

Fru Spara testar BonusBay

Helt otroligt kul att jag ju kommit med i två kampanjer med Buzzador nu!

Buzzador är en tjänst där man får testa produkter och tjänster tillsammans med sina vänner mot att man sedan recenserar dem tillsammans. Jättekul och gratis är det! Ibland erbjuds man kampanjer  där man får köpa en produkt till rabatterat pris, men då väljer man så klart om man vill delta eller inte. Om du inte redan är med i Buzzador tycker jag att du ska bli det...följ länken nedan och anmäl dig redan idag:



Inom två veckor ska jag ha testat tjänsten BonusBay som ger pengar tillbaka på onlineköp du gör. Fantastiskt bra! Istället för bonus och rabatt får man pengar utbetalda till sitt konto.

Det är helt gratis att använda tjänsten och jag är imponerad över utbudet av butiker som finns med. Olika butiker ger olika procent tillbaka. Man loggar in på BonusBay och klickar sig vidare till den onlineshop man ska till och sedan när man registrerat sitt köp är man igång och samlar.




Eftersom hela familjen dukat under i influensa har det inte riktigt varit shoppingläge här - hoppas få lite mer energi till helgen.

Ser fram emot att testa BonusBay och berätta mer om hur det funkar här på bloggen inom kort!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...