söndag 6 mars 2016

Fru Spara testar Kelda grytbas Mild Masala via Buzzador

I fredags var det äntligen dags att testa den första grytbasen från Kelda i smaken Mild Masala via Buzzador. Vi hade laddat upp med papadums och naanbröd som bonus.

Indian Dinner a'la Fru Spara

500 - 800 g finstrimlad svensk kycklingfilé
1 röd paprika
1 burk Kelda grytbas Mild Masala

Börja med att steka kycklingfilén så att den blir genomstekt och får färg, tillsätt paprikan och låt den steka med. När allt är stekt tillsätter du grytbasen och låter småputtra några minuter.

Yoghurtsås

3 dl turkisk yoghurt
riven urkramad gurka eller riven urkramad morot (du väljer mängd efter önskemål)
Ev. 1 pressad vitlöksklyfta
olivolja ringlas över
En nypa torkad oregano strös över

Vi serverade med jasminris, papadum och naanbröd (följ receptet på respektive förpackning) och en stor blandad grönsallad.

Vilken otrolig succé! Vår minsta matkritiker, 5 år, har lovordat vår Tikka Masala - den fick 10/10 i smak! Det roliga var att idag när vi serverade rester av grytan till lunch var han precis lika entusiastisk. Dottern, 9 år, tyckte att smaken var lite stark men hon åt med god aptit vid båda serveringstillfällena. Vi vuxna tycker att grytbasen var enkel att använda och godare än den Tikka Masala blandning vi använt tidigare.

Den här middagen kommer vi definitivt att laga igen!

Betyg: 10/10!

Fler recept med denna grytbas finns på Arla.se 

Vill du också ha chans att testa nya produkter?
Buzzador är en tjänst där man får testa produkter och tjänster tillsammans med sina vänner mot att man sedan recenserar dem tillsammans. Jättekul och gratis är det! Ibland erbjuds man kampanjer  där man får köpa en produkt till rabatterat pris, men då väljer man så klart om man vill delta eller inte. Om du inte redan är med i Buzzador tycker jag att du ska bli det...följ länken nedan och anmäl dig redan idag:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...