onsdag 28 december 2011

Julen är över och snart nytt år...mer gratis framöver!

Under helgerna kommer det att bloggas sparsamt här som ni märker. Fullt upp ;)

Tänkte i alla fall tipsa om några saker värt att kika på:

Om du har Iphone och Itunes: Nya GRATIS nedladdningar varje dag mellan den 26/12 och 6/1 (dessa tror jag kan laddas i efterhand?). Hittills har det varit Coldplay Live, Lady Gaga, spelet Broken Sword (en av mina gamla PC-favoriter nu till mobilen). Du laddar ned appen 12 Days of Christmas i Appstore.

Wrapp - även om jag ondgjorde mig över dem nu ikväll är själva idén lysande. Då det är gratis skadar det ju inte att försöka. Jag har hittills fått ut 50:- på Claes Ohlson och 50:-  på Discshop. Om du lyckas få på discshop har de gratis frakt till yår - så passa på! Funkar det som för Stonetagg är rean räddad :)

Jättetrevliga företaget Protecty som har ursnygga ROSA arbetsbyxor till vårens alla projekt. Bloggar du om dem har du chans att få ett par helt gratis!!

Finaste underkläderna och toppenbra service hittar du hos Evas underkläder. Bloggar du om dem har du chans att få välja något gratis från dem!

Tampons for Free - se till att inte behöva betala för tamponger under nästa år! Samtidigt som du får roliga erbjudanden och tävlingar på köpet! Anmäl dig bums!

Buzzador - jätterolig tjänst som verklar utvecklas ytterliggare inför nästa år. Just nu söker de dessutom just DIG som är småbarnsförälder, tonåring. Se till att du också får chans att gratis testa och tycka till om massa av fina produkter! Under nästa år kommer Buzzador som app till iphone och Android också! Toppen! Läs mer och anmäl dig HÄR!

3 kommentarer:

  1. Har du fått Wrapp att funka? Får du fortfarande det där felmeddelandet?

    SvaraRadera
  2. Fått det att funka? :)

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Nix!

    Men idag är det ju första "arbetsdagen" för många, så kanske har de tekniker som jobbar på det idag...vem vet? Supporten har inte sagt något mer än att de skulle jobba på det...

    Har du själv testat? Vore roligt att se hur många som får felmeddelanden och hur många som får det att funka...

    Jag lovar posta i samma seklund som jag får igång Wrapp igen ;)

    SvaraRadera

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...