onsdag 23 november 2011

Äntligen en riktigt snygg arbetsbyxa för tjejer - hos Protecty!

Jag gillar trädgårdsarbete och tycker om att utföra en del mindre arbeten på egen hand i sann DYI-anda. Ofta känner man att man skulle vilja ha en lite grövre och funktionell byxa att arbeta i. Maken har flera par Fristadsbyxor som jag försöker åla mig i ibland, utan alltför bra resultat.

Då utbudet av arbetsbyxor är minst sagt tråkigt, blev jag glatt överraskade när jag upptäckte företaget Protectys hemsida. Här har man nämligen riktigt snygga ROSA arbetsbyxor - både i "vanliga" utförande (byxa, pirat, shorts) och som en urläcker kamouflagebyxa i rosa och svart.Vad sägs om dessa från Pink Lady-kollektionen:

Rosa arbetsbyxa Pink Lady

"Byxan är i grunden en Fristads målarbyxa BM-259/258-00 som via vår försorg och vårt ansvar har ändrats. Plagget är professionellt infärgat i en mörkrosa/cerise färg." skriver Protecty på hemsidan.
Hantverksbyxa Pink Camouflage
"Byxan är i grunden en L.Brador hantverksbyxa 101 B som via vår försorg och vårt ansvar har ändrats. Plagget är professionellt infärgat i en mörkrosa/cerise färg. " skriver Protecty på hemsidan.

Företaget har det mesta när det gäller arbetskläder - så gillar du inte rosa hittar du säkert något annat som passar dig. Om du som jag söker något annorlunda utan att för den skull tumma på kvaliteten och funktionaliteten har du kanske hittat dina plagg här.

Happy shopping!

1 kommentar:

  1. Hej Fru Spara, kul att du bloggat om oss och kul att du gillar våra rosa byxor :) De är jättepoppis både bland killar coh tjejer. Om någon av dina läsare vill köpa ett par sådana hos eller någonting annat för den delen så kan de använda rabattkoden PRKR10 som ger 10% rabatt på ett köp. Lycka till med hemmafixandet./Peter Höjman Protecty Arbetskläder

    p.s det är jag som är med i filmen :) d.s

    SvaraRadera