torsdag 10 november 2011

Triaba panel - betalda undersökningar online! Rekommenderas!

Sedan i somras är jag medlem i Triaba panel för betalda undersökningar. Panelen är norsk från början, men har medlemmar över hela världen.

Jag kan varmt rekommendera den här panelen, som till skillnad från de flesta paneler, betalar ut riktiga pengar istället för poäng av olika slag. Man kan få utbetalning till superpresentkort som gäller på mängder av svenska företag eller paypal. Som en regel kan man säga att man får lika mycket betalt som undersökningen tar - 10 minuter är ca 10 kr! Som en bonus har de roliga tävlingar på sin facebooksida där man kan vinna presentkort varje månad.

Undersökningarna jag har fått från Triabapanelen har oftast varit undersökningar som jag också fått genomföra. Vissa paneler skickar ut många undersökningar, men när det väl kommer till kritan matchar man ändå inte profilen. Undersökningarna från Triabapanelen har varit intressanta och lagom långa. Med triabapanelen har jag också fått undersökningar som till 100% fungerat - med en annan panel jag är medlem i händer det relativt ofta att enkäten buggar på något vis och man kan inte komma vidare i enkäten = bortkastat arbete och tid.

Om du vill få ett litet extra tillskott i kassan och chans att göra din åsikt hörd tycker jag absolut att du ska anmäla dig. Detta är en helt säker och pålitlig panel och jag har bara positiva saker att säga om den! Undrar du något så lämna en kommentar här så svarar jag omgående!

Du anmäler dig HÄR!

4 kommentarer:

 1. Grattis du vann, och jag med ;)

  SvaraRadera
 2. Jag är också medlem på olika undersökningssidor för att tjäna extrapengar varje månad. Triaba hade jag inte hört talas om innan så där ska jag bli medlem :)

  Tack för att du delar med dig.

  För mer info om betalda undersökningar så rekommenderar jag sajten http://betalda-undersokningar.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Hej Rasmus!

  Tack själv! Jag är också med i flera olika paneler och lovar återkomma med en "special" om det :)

  Fru Spara

  SvaraRadera
 4. Jag blev precis medlem på triaba, har inte fått den första undersökningen än - hoppas att den kommer snart! :D

  SvaraRadera