torsdag 5 januari 2012

Recension av Arlakökets Thaipanna via Smartson testpilot

Nu har vi äntligen fått tag på Arlakökets Thaipanna. Det tog sammanlagt tre försök, så den verkar redan vara populär. Produktens placering i butik var annars bra och lätt att hitta. Priset är rimligt.
Förpackningen räcker till en måltid för ca 4 personer vill jag uppskatta (beroende på hur mycket tillbehör man tillsätter så klart).
Vi använde strimlad kycklingfilé som vi stekte med färska grönsaker. Sen tillsatte vi smakpastan och "grädden" och lät koka i 2 minuter. Verkligen en jättegod smakpasta och rätten blev helt klart godkänd. Inte så stark som vi trodde, vi vuxna hade kunnat ha i en extra chili i grytan.
Grytan serverades med pasta.
På plussidan: enkelt, gott och snabbt. Bara att tillsätta de ingredienser man har hemma; kyckling, fisk, skaldjur eller helt vegetariskt.
På minussidan: Varför ha "fuskgrädde" med massa tillsatser? Vi hade föredragit en renare produkt baserad på riktig kokosmjölk/grädde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...