söndag 11 mars 2012

Jättefint VIP-paket från Tampons For Free från Sebamed

Jag känner mig otroligt lyckligt lottad att ha fått kommit med i bloggnätverket SheSocial hos Tampons For Free. Häromveckan kom ett jättefint utskick från en av deras samarbetspartners Sebamed.

I paketet fick jag en Face & Bodywash, en duscholja och en helt fantastisk hand- och nagelcreme. Jag har testat samtliga produkter och tycker om dem. Jag har känslig hud, så den här typen av produkter passar mig perfekt. Just handcremen blev en favorit på en gång! Tack till Sebamed och Tampons for Free! <3


Det fina med Tampons For Free är att de ger dig GRATIS tamponger i en snygg ask varje månad. Allt du behöver göra är att registrera dig på hemsidan och besvara några få frågor när du fått ditt utskick - frågorna är ställda av samarbetspartnern som möjliggör att du får tampongerna hemskickade till dig gratis. Det är genom reklamen på asken som tampongerna kan vara just gratis. TOPPEN tycker jag och rekommenderar alla jag känner att gå med.

2 kommentarer:

  1. Hur kommer man med i deras bloggnätverk...? Låter ju grymt bra!

    SvaraRadera
  2. Jag kom med genom att blogga om dem och skriva om vad deras företagsidé går ut på...De kontaktade mig och tackade för att jag skrivit om dem. Sedan fick jag ett VIP-paket med en flyer som berättade att jag nu var med i deras vbloggnätverk She Social. Jätteroligt!! Om du kollar igenom etiketten Tapons for Free ser du säkert vad de skrev till mig bland kommentarerna.

    Sätt igång och blogga om dem vet ja! :)

    Lycka till och tack för kommentaren - det är alltid jätteroligt att se att det faktiskt är någon som läser vad jag skriver. ;)

    SvaraRadera