tisdag 23 februari 2016

Få varor på köpet - tänk smart!

Ibland lockas jag av erbjudanden där man kan få en vara "på köpet"  - det kan vara i en webbshop, vid en prenumeration eller i matbutiken. Viktigt för alla Fru Sparor är dock att inte köpa något om du ändå inte behöver varan.

Några exempel på saker att få köpet (om du nu ändå ska handla):

Tidningsprenumerationer erbjuder ofta en premie på köpet och eftersom jag har nära och kära som ibland önskar sig en tidningsprenumeration brukar jag då passa på att kika på premier.

Tidningskungen - här finns många exempel på prenumerationer med premier Ibland kan det löna sig att ta en prenumeration för premien (om det är en vara man ändå vill ha/behöver).

Ofta kan (speciellt) barn få olika välkomstpaket om de går med t.ex. i en bokklubb. Nyttja välkomsterbjudandet och säg upp om tjänsten inte är något för dig. Twinsy och Goboken brukar ha fina paket. Gillar ditt barn hästar kan jag tipsa om följande Penny Girl och för tweenien Girl:It - båda har jättefina välkomstpaket för 58:- (inkl. frakt).

När det gäller skönhetsprodukter erbjuder många märken "gåva på köpet". På Skincity kan man t.ex. just nu få en lyxig gåva värd över 500:- om man beställer en av Decléors nya Hydra floral-produkter. Som sagt enbart lönsamt om Decléor ändå är en produkt man köper.

I matbutiken brukar jag hålla utkik efter olika kampanjer..ibland får man "samla och få" och en del av dessa kampanjer har mycket fina premier. Ibland finns det också varor direkt i butiken - köp en vara och få något annat på köpet. Några "Samla och få"-kampanjer nu är t.ex.

Samla och få en taste ostbricka från Sagaform http://ww2.elsnordic.com/vikabrod/

Samla och få Rörstrand Swedish Grace med Lipton http://ww2.elsnordic.com/liptonnyaklassiker/ 

Samla och få Monika Ahlbergs kokbok "Soppa med tillbehör" http://ww2.elsnordic.com/kokbokskampanj/ 

Samla och få en yoghurt mugg från Sagaform http://www.paulunskampanj.se

Håll alltid ögonen öppna för erbjudanden och spara dina inköp till dess att ett erbjudande av något slag dyker upp - speciellt när det gäller skönhet och hudvård!

Happy Shopping!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...