lördag 8 oktober 2011

Smartson testpilot: Arla Ego-frukost

Vi har fått möjlighet att testa ett antal frukostprodukter från Arla genom Smartson testpilot! Vad kul!

Vår frukostvariant kallas EGO och består av mestadels ekologiska produkter (bilden och infon nedan kommer ifrån Arlas hemsida med de olika frukostkoncepten som ingår i detta testuppdrag):


 
Arla Ko® Standardmjölk
Standardmjölk har god, gräddig smak och innehåller helt naturligt 18 av 22 viktiga näringsämnen som kroppen behöver varje dag.

Bregott® ekologisk

Är som Bregott normalsaltat, men gjord på svenska, ekologiska råvaror. Kärnat av färsk, ekologisk grädde, rapsolja och en nypa salt.

God Morgon® Eko Äpple

En smakrik juice av fina, ekologiskt odlade äpplen. Juicen är ofiltrerad och blir därför nästan som om du hade pressat den själv.

Arla® ekologisk a&b-fil

En krämig, god fil med karaktäristisk filarom kombinerat med mild, gräddig och nötaktig ton. Filen innehåller dessutom goda bakterier.

Det ska bli hur gott som helst! Vi brukar ofta köpa ekologiska produkter, så den här varianten passar oss perfekt! Men en sak jag funderar över är varför mjöken inte är ekologisk utan vanlig standardmjölk.... Nåväl, vi klagar inte utan testar glatt produkterna vi tilldelats. Nästa vecka ska vi storhandla och sedan återkommer vi med recensioner här framöver.

Du kan följa hela testpilotuppdraget HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Long time no see - dags att spara igen!

En gråmulen förmiddag i februari 2023 finns det all anledning att återuppta bloggen Fru Spara . Vi är nog många som tänker till lite extra m...